Project Description

Mermeni radijatori debljine 4cm

Kontakt

MERMENI RADIJATORI DEBLJINE 4CM

Mermerni radijator se sastoje od dve ploce po 2cm izmedju kojih su presovani grejaci koji nisu u dodiru sa vazduhom te im je iz tog razloga trajnost skoro neogranicena. Prednost ovih radijatora je u tome sto dosta duze zadrzavaju temperaturu u odnosu na radijatore debljine 3cm.

Galerija

Cenovnik mermernih radijatora

Šta dobijate kod nas

Naš najveći prioriet jesu zadovoljni korisnici, zato se trudimo da vam pružimo sve što vam treba za topliji dom. Pored kvalitetne izrade radijatora dobijate određene povoljnosti kojima se odlikuje naša kompanija.

Konsultacije

Ukoliko želite da kupite neki naš proizvod a niste sigurni koja jačina ili dimenzija vam je potrebna za vaše prostorije pozovite nas kako bi saznali šta vam odgovara. U našoj firmi rade stručnjaci sa preko 15 godina iskustva.

Garancija

Kupovinom kod nas stičete pravo na garanciju koja traje 5 godina.

Dostava

Dostavljamo radijatore u celoj Srbiji i to potpuno besplatno. Nije bitno u kom ste delu zemlje, poručeni radijator će stići do Vas bezbedno u zakazanom roku.

Montaža

Ono što je Vama bitno mi vam pružamo. Poružbinom kod nas nemate više šta da brinete, jer će naša ekipa doneti i montirati uređaj kod Vas.