Project Description

Mermerni radijatori debljine 3cm

Kontakt

MERMERNI RADIJATORI DEBLJINE 3CM

Mermerni radijator se sastoje od dve ploce debljine 2cm i 1cm izmedju kojih su presovani grejaci koji nisu u dodiru sa vazduhom te im je iz tog razloga trajnost skoro neogranicena. Prednost ovih radijatora je u tome sto se brze zagrevaju. Nalicje radijatora je debljine 1cm i sastoji se iz tri dela.

Galerija

Cenovnik mermernih radijatora

Šta dobijate kod nas

Naš najveći prioriet jesu zadovoljni korisnici, zato se trudimo da vam pružimo sve što vam treba za topliji dom. Pored kvalitetne izrade radijatora dobijate određene povoljnosti kojima se odlikuje naša kompanija.

Konsultacije

Ukoliko želite da kupite neki naš proizvod a niste sigurni koja jačina ili dimenzija vam je potrebna za vaše prostorije pozovite nas kako bi saznali šta vam odgovara. U našoj firmi rade stručnjaci sa preko 15 godina iskustva.

Garancija

Kupovinom kod nas stičete pravo na garanciju koja traje 5 godina.

Dostava

Dostavljamo radijatore u celoj Srbiji i to potpuno besplatno. Nije bitno u kom ste delu zemlje, poručeni radijator će stići do Vas bezbedno u zakazanom roku.

Montaža

Ono što je Vama bitno mi vam pružamo. Poružbinom kod nas nemate više šta da brinete, jer će naša ekipa doneti i montirati uređaj kod Vas.