Šta dobijate kupovinom mermernih radijatora?

Pre svega dobijate zdravo, ekonomično i elegantno grejanje.

Naše radijatore preporučujemo za grejanje prostorija u kojima spavaju bebe i ljudi sa disajnim problemima, jer naši italijanski mermerni radijatori ne suše vazduh kao konvertorski radijatori, već grejač zagreva dve spojene ploče od mermera koje isijavaju toplotu.

Za razliku od TA peći, italijanski mermeri radijatori grejaće Vaš dom ujednačeno, tj nećete uključivati radijatore samo u toku “jeftine struje” već će termostat radijatora sam procenjivati temperaturu i uključivati grejače povremeno, gde Vi dobijate ujednačenu temperaturu i ujednačenu potrošnju struje.

Italijanski mermerni radijatori mogu da se kupe u različitim dezenima ploča i oblicima tako da se veoma elegantno uklapaju u sve vrste stambenih i poslovnih prostora. Ukoliko niste sigurni koji je tip radijatora idealan za Vaš prostor, naše arhitekte će vam pomoći pri izboru.

Preko 20 godina iskustva

Ukoliko želite da kupite radijator a niste sigurni koja jačina ili dimenzija vam je potrebna, nazovite i naše arhitekte će Vam pomoći pri izboru.

Besplatna dostava

Dostavljamo radijatore u celoj Srbiji i to potpuno besplatno. Nije bitno u kom ste delu zemlje, poručeni radijator će stići do Vas  u zakazanom roku.

5 godina garancije

Italijanski mermerni radijatori se gotovo nikad ne kvare, ali bez obzira na to vi dobijate garanciju na bilo kakav problem narednih pet godina.

Profesionalna montaža

Vaše je da samo izaberete radijatore, mi dolazimo, montiramo radijatore i povezujemo sistem daljinskog upravljanja.